VEELGESTELDE VRAGEN

Accent psychologiepraktijk heeft geen contracten met zorgverzekeraars. De praktijk kan niet direct declareren bij de zorgverzekeraar. Dit betekent niet dat de behandelingen niet vergoed worden. Vaak wordt er (afhankelijk van je verzekeraar en polis) geheel of gedeeltelijk vergoed wanneer je de factuur zelf bij je zorgverzekeraar declareert. Lees hierover meer onder ‘praktische info’. 

De praktijk start medio 2022 op de vrijdagen. Wanneer er een grotere vraag ontstaat zal de praktijk ook op andere dagen geopend zijn. Ik streef er naar cliënten snel na aanmelding te spreken voor een intake en behandeling op te starten.  Zeker bij vragen tijdens de bevalling of het prille moederschap is het van belang voor moeder en kind (en het gezin) om zo snel mogelijk hulp te kunnen bieden. 

Aanmelden kan telefonisch (06-30844961), per mail (natasja.klaassen@accentpraktijk.nl) of middels het invullen van het aanmeldformulier op deze website. 

Jazeker. De praktijk is in de basis gericht op behandeling voor vrouw-gerelateerde problematiek, maar in veel gevallen is het ook van belang wanneer een partner eveneens behandeling krijgt. Voorbeelden zijn bv situaties waarin er sprake is van een fertiliteitstraject, rouw of verlies, of een traumatische bevalling. Vaak zien we dat ook de partner hierbij emotionele schade heeft opgelopen. 

In bepaalde situaties is het van belang dat naast de moeder ook het kind behandeling krijgt. Hoewel ik naast GZ-psycholoog ook orthopedagoog ben, behandel ik binnen mijn praktijk geen kinderen. In situaties waarin dit nodig is werk ik samen met praktijk Zij aan Zij. Zij zijn eveneens in het Gezondheidscentrum te vinden. 

De praktijk is gehuisvest in het Gezondheidscentrum aan de Hooge Bongert 1 in Zevenaar. (Voor mensen die bekend zijn in Zevenaar: dit is het gebouw waar een aantal jaar geleden de bibliotheek te vinden was). Je vindt de praktijkruimte op de begane grond aan het Vrouwenplein. Wanneer je het gebouw via de schuifdeuren binnenkomt volg je links het looppad. Voorbij de balie van huisarts Rombouts volg je de gang naar rechts en dan vind je mij aan de linkerkant, naast de praktijkruimte van Verloskundigenpraktijk Zevenaar & Rijnwaarden en Vrouwenzorg Centrum. 

Volg Accent psychologiepraktijk ook op

Psychologie praktijk Accent

© 2023 | Psychologie Praktijk Accent | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap