Werkwijze

aanmelden

Aanmelden kan zowel telefonisch als via het contactformulier op deze website. 

Wanneer je het contactformulier invult en je telefoonnummer achterlaat wordt contact met je opgenomen binnen 1 week (tenzij anders vermeld). Vervolgens nemen we telefonisch je aanmeldreden door om samen te kijken of je bij mij aan het juiste adres bent met je hulpvraag. Als dat voor beide partijen zo blijkt te zijn maken we een afspraak voor een intake.

Wanneer er sprake is van behandeling gericht op een diagnose die binnen de Generalistische Basis GGZ kan plaatsvinden is een verwijzing van je huisarts nodig. 

Vervolgens is het van belang om bij je zorgverzekeraar na te gaan hoeveel zij van je behandeling zullen vergoeden. Meer informatie hierover vind je onder de button vergoedingen en tarieven. Ook dit zullen we samen doornemen bij het eerste telefonisch contact.

In de intake zullen we vervolgens je hulpvraag, doel, aard en ernst van je klachten bespreken. Voorafgaand daaraan wordt je gevraagd een aantal gegevens en vragenlijsten in te vullen . 

Op basis van dit onderzoek wordt al dan niet een diagnose gesteld en een behandeladvies gegeven. We bespreken samen het behandeladvies, de mogelijke behandelmethode, de mogelijke startdatum en ingeschatte behandelduur voor jou in de praktijk. 

 

Behandeling

Nadat je contact hebt gelegd met je zorgverzekeraar bepaal je of je wilt starten met behandeling.

Bij akkoord zal een behandelplan worden opgesteld en zullen behandelafspraken worden ingepland.

Behandeling vindt plaats op de praktijklocatie in het Gezondheidscentrum Lentemorgen. Adres: De Hooge Bongert 1 in Zevenaar. Op het Vrouwenplein vind je mijn praktijkruimte naast Verloskundigenpraktijk Zevenaar en Vrouwenzorgcentrum.

Ik hecht veel waarde aan het daadwerkelijk treffen van elkaar. Mocht het vanwege Covid-19 of om andere redenen niet mogelijk zijn elkaar op de praktijk te treffen dan behoort online behandelen tot de mogelijkheden.

Waarneming

De praktijk heeft geen 24 uurs bereikbaarheid. Buiten kantooruren en in vakanties dient bij crisis contact te worden opgenomen met de huisartsenpost in onze regio (026-3899696). 

Te laat afzeggen/no show

Bij verhindering kun je kosteloos tot 24 uur van tevoren je afspraak annuleren middels het inspreken van mijn voicemail of het tijdig zenden van een mail, sms of whatsappbericht. Annuleer je korter dan 24 uur van tevoren dan ontvang je een factuur van €45,- per sessie.

Vragen?

Neem gerust vrijblijvend contact op om te horen of ik iets voor je kan betekenen..

Accent

Gericht op vrouwspecifieke psychologische zorg

Psychologie praktijk Accent

© 2024 | Psychologie Praktijk Accent | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Sitemap